Ultras “Tigrat” dhe “Stuhia e Kuqe” aksion për grumbullimin e ndihmave për qytetarët pas tërmeteve në Shqipëri

Ultras “Tigrat” dhe “Stuhia e Kuqe” aksion për grumbullimin e ndihmave për qytetarët pas tërmeteve në Shqipëri

Hidhet drogë në oborrin e Qendrës Korrektuese në Lipjan

Shumë tifozë të klubeve shqiptare janë mobilizuar për t’i dalë në ndihmë Shqipërisë pas tërmetit që e ka goditur vendin.

Tashmë janë konfirmuar 20 viktima, e mbi 600 të tjerë janë lënduar.

Tashmë janë konfirmuar 20 viktima, e mbi 600 të tjerë janë lënduar.

Një ndihmë e tillë ka ardhur edhe nga tifozët Ultras “Stuhia e Kuqe” nga Dobraja e Madhe dhe “Ultral Tigrat” nga Lipjani.

Për më shumë ndiqeni videon:

Qytet i vogël me zemër të madhe- kaq mirë është duke u mobilizuar Lipjani.Thuajse gjithë qytetet e Kosovës janë…

Posted by Gazeta Ulpianapress on E martë, 26 Nëntor 2019

COMMENTS