UN dhuron ndihma për familjet që kanë nevojë në Komunën e Lipjanit

UN dhuron ndihma për familjet që kanë nevojë në Komunën e Lipjanit

NGEC PËRZGJEDHJA E KRYEPROKURORIT TË GJYKATËS SPECIALE

Përfaqësuesi special i sekretarit gjeneral të Kombeve të Bashkuara për Kosovë, Zahir Tanin së bashku me bashkëpunëtorë takuan Kryetarin e Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti ku dhuruan ndihma të konsiderueshme ushqimore dhe higjienike për qytetarët e Komunës së Lipjanit për ato familje që kanë nevojë.

Komuna e Lipjanit, Kryetari Ahmeti falënderoi UN për bashkëpunim dhe për ndihmat që dhuruan për Lipjanin.

COMMENTS