‘’Urban Center’’ në Lipjan dhuron 19 pako me rroba për bamirësi te “Jetimat e Ballkanit” (Foto)

‘’Urban Center’’ në Lipjan dhuron 19 pako me rroba për bamirësi te “Jetimat e Ballkanit” (Foto)

Thaçi: BE e etur për buzëqeshjen e Beogradit – Demarkacioni ishte kurth

Qendra Tregtare në Lipjan, ‘’Urban Center’’, tash e sa kohë janëë të angazhuar në aktivitet bamirëse në qëllim të ndihmës ndaj personave në nevojë.

Ata kanë qëndruar përkrah hoxhë Halil Kastrati në shumë prej iniciativave të organizatës “Jetimat e Ballkanit”, njofton Ulpianapress.

Së fundmi, ‘’Urban Center’’ ka dhuruar 19 pako me rroba të reja, dhe këtë e kanë bërë përmes organizatë në fjalë.

Lajmi është bërë i ditur nga vet faqja zyrtare e Jetimave të Ballkanit, përmes një fotografie të publikuar në rrjetet sociale, ku shfaqet bashkë me njërin nga pronarët e kësaj qendre Basri Sopa si dhe fotografitë e pakove në fjalë.

‘’Zoti e shperblefte.
Falenderojm Firmen tregtare nga Lipjani URBAN CENTER e cila dhuroj 19 Pako me veshmbathje.
Zoti te shperbefte’’, shkruan ‘’Jetimat e Ballkant’’ në faqen e tyre zyrtare./Ulpianapress/Fotografia e Shoqata Bëmirëse Jetimat e BallkanitFotografia e Shoqata Bëmirëse Jetimat e BallkanitFotografia e Shoqata Bëmirëse Jetimat e BallkanitFotografia e Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit

Fotografia e Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit

Fotografia e Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit

COMMENTS