Urimi i kryetarit Ahmeti për 8 Marsin, Ditën e Gruas

Urimi i kryetarit Ahmeti për 8 Marsin, Ditën e Gruas

Lipjani shënon Ditën Botërore të Zemrës

Me rastin e 8 marsit, Ditës Ndërkombëtare të Gruas, kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, duke uruar gratë dhe nënat lipjanase, ka vlerësuar lartë përkushtimin e saj në procese të shumta në zhvillimin dhe ndërtimin e vendit.

“Sot, grat kanë arritur në shkallë të mirë të avancimit në shoqërinë tonë, ajo është bartëse e funksioneve dhe pozitave të ndryshime vendimmarrëse”, ka theksuar kryetari Ahmeti, duke shtuar se përkushtimi dhe respektimi ndaj gruas ka hapësirën merituese në shoqëri.

“Gruaja, motra shqiptare është dëshmuar e suksesshme në procese të mëdha, vet simboli i saj është plotësim i sistemit demokratik”,thuhet në urimin e kryetari Ahmeti, për nder të 8 Marsit Ditës së Gruas.

COMMENTS