Vajza nga Korça shkon të marrë të atin në lokal, por kthehen të dy të dehur (Historia)

Vajza nga Korça shkon të marrë të atin në lokal, por kthehen të dy të dehur (Historia)

Zgjidh një zemër dhe mëso çfarë ju pret në të ardhmen

Një grua nga Korça i kishte kërkuar vajzës së saj të shkonte të merrte babain në lokal pasi ishte duke pirë.

Sipas gazetares së “Aldo Morning Show”, babai i ka kërkuar vajzës të pijë një gotë dhe të dy kanë shkuar të dehur në shtëpi dhe kanë kërkuar të pijnë sërish.

“Një grua i thotë vajzës së saj të shkojë të marrë babain i cili ishte duke pirë në lokal. I ati kishte pirë aq shumë sa i thotë vajzës të pijë një gotë.

Vajza e ka pirë dhe është trullosur. Më pas të dy kanë shkuar në shtëpi të dehur dhe vajza i ka kërkuar së ëmës t’i japë sërish për të pirë”, tha gazetarja.

COMMENTS