Varrezat e Lipjanit mbulohen nga baroja (Foto)

Varrezat e Lipjanit mbulohen nga baroja (Foto)

Reuters i bënë profil djaloshit nga Lipjani, sportistit të vetëm kosovar në Lojërat Olimpike

Për shkak të mospërkujdesjes së mjaftueshme të institucioneve komunale, gjysma e hapësirës së varrezave të Lipjanit është mbuluar nga baroja.

Kjo situatë e ka nervozuar një banorë i cili edhe i ka dërguar fotot në redaksi duke kërkuar nga komuna që sa ma shpejt të reagojnë.

Kurse zëdhënësi i komunës Bytyqi i ka thënë gazetës se Drejtoria e Shërbimeve publike dhe kompania Pastrimi do ta bëjnë një zgjidhje për këtë qështje.

“Kompania nuk e ka në kontratë për pastrimin e varrezave, nuk kemi naj kontratë që e rregullon pastrimin e varrezave, mirpo Drejtoria e Shërbimeve publike edhe kompania Pastrimi do të merren me këtë çeshtje edhe do të bëjnë një zgjidhje”, ka thënë Bytyqi./Ulpianapress/

COMMENTS