Vazhdon instalimi i kamerave për rritjen e sigurisë në shkolla

Vazhdon instalimi i kamerave për rritjen e sigurisë në shkolla

Policët e Lipjanit heronjë, ia shpëtojnë jetën një plake (Video)

Komuna e Lipjanit në kuadër të angazhimeve për rritjen e sigurisë në shkolla, së fundi ka vazhduar me instalimin e sistemit të kamerave në Sh.f.m.u Banullë, Gadime dhe “Adem Gllavica”, – Ekonomini Bujqësore.
Po ashtu, projekti për sistemin e kamerave do të vazhdoj edhe në të tjera shkolla të komunës së Lipjanit me qëllim të ngritjes së përformancës dhe sigurisë.Image may contain: outdoor

COMMENTS