Vërshim i rinisë drejt NISMËS së Lipjanit

Vërshim i rinisë drejt NISMËS së Lipjanit

Cili është dallimi mes dy flamujve Katalonas? Në protesta në Spanjë kanë valëvitur “La Senyera” dhe “La Estelada” (Foto)

Interesimi i rinisë dhe qytetarëve të Lipjanit për tu antarësuar në degën e NISMËS, në zgjedhjet e tetorit pritet të jenë erë shtyse për kandidatët e saj për deputet.

Falë punës së palodhshme të kryetarit të rinisë së NISMËS së Lipjanit, Pajtim Durmishi, ka një vërshim të rinisë drejt antarësimit në këtë parti, njofton Ulpianapress.

Disa foto të shkrepura dhe të plasuara në faqen zyrtare të Durmishit, janë vetëm një pjesë e tregimit se NISMA e Lipjanit po rinohet dhe masovizohet./Ulpianapress/

COMMENTS