Veteranët protestojnë kundër Speciales në sheshin ”Adem Jashari” në Lipjan

Veteranët protestojnë kundër Speciales në sheshin ”Adem Jashari” në Lipjan

SANTA KLAUSI MYSLIMAN DHE DJALI I VOGËL NË LONDËR

Pjesëtarët e Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së gjatë ditës së sotme nëpër qytete të Kosovës kanë mbajtur protesta me moton “Në mbrojtje të Luftës Çlirimtare”.

Në sheshin “Adem Jashari” në qendër të Lipjanit ka folur kryetari i OVL UÇK-së së Lipjanit, Ali Mejzinolli, i cili ka thënë se propozim aktakuza nga Prokuroria e Specializuar e Hagës ndaj presidentit, Hashim Thaçi, dhe kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli, është e padrejtë.

Veteranët pas 40 min janë shpërndarë.Fotografia e Hyzer RizaniFotografia e Hyzer RizaniFotografia e Hyzer Rizani

COMMENTS