Vetëvendosje e Lipjanit gjobitet me 550 euro (Dokument)

Vetëvendosje e Lipjanit gjobitet me 550 euro (Dokument)

Ja si e uron Selatin Retkoceri 28 Nëntorin

Lidhja Demokratike e Kosovës, dega në Lipjan ka dërguar një ankesë në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ndaj Lëvizjes Vetëvendosje, dega në Lipjan.

Për ankesën e LDK-së, PZAP ka marr vendim që t’i shqiptoj Vetëvendosjes gjobë prej 550 euro.

LDK ka dërguar ankesë në PZAP me arsyetimin se aktivistë të Vetëvendosjes kanë vendosur një tavoline m material zgjedhor dhe banerë me foto e logo të partisë në rrugën “Lidhja e Prizrenit” në Lipjan.

Sipas PZAP-it, me këtë veprim janë shkelur rregullat zgjedhore të përcaktuara për partitë.

Më poshtë gjeni dokumentin e siguruar nga Indeksonline.

COMMENTS