Me veturë të shtetit pas orarit të punës lëviz nëpër Lipjan (Foto)

Dy vetëvrasje për një javë në Gjilan

Në rrugën “Lidhja e Prizrenit” në Lipjan, në komunikacion është parë vetura zyrtare, e cila po lëvizte jashtë orarit të punës, njofton një lexues i Gazetës Ulpianapress.

Megjithëse, veturat zyrtare janë të ndaluara për përdorim jashtë orarit të punës, nuk janë të rralla rastet kur ndodh që ato keqpërdoren.

Më parë janë publikuar edhe fotografi kur veturat e shtetit janë përdorur për shëtitje nëpër vende turistike brenda dhe jashtë Kosovës. /Ulpianapress/


COMMENTS