VIDEO HIT NË INTERNET: Polici ikë nga miu – do të përloteni duke qeshur

VIDEO HIT NË INTERNET: Polici ikë nga miu – do të përloteni duke qeshur

Google, 20 vjet pas themelimit tregon vendin ku filloi gjithçka – ishte thjesht një garazh (Foto/Video)

Për policët mendohet se janë sypatrembur dhe nuk ka asgjë që ua fut frikën.

Por kur ta shikoni reagimin e këtij polici, ju më nuk do të mendoni ashtu, dhe do t’u kujtohet se edhe ata janë si të gjithë të tjerët, që kanë ndonjë fobi.

Kjo video kur një polic tmerrohet nga një mi, është bërë hit në rrjetet sociale. /gazetametro.net

COMMENTS