Vihet gurthemeli i shkollës në Sllovi (Foto)

Vihet gurthemeli i shkollës në Sllovi (Foto)

Pushtetit të Imri Ahmetit, VV e Lipjanit ia vargon plot behane. Indikacione për kurdisje tenderësh, rritje të luksit, dëmtim të buxhetit, etj, etj…

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti bashkë drejtorin e Arsimit në Komunën e Lipjanit, Rasim Hasani, në një ceremoni simbolike ka bërë vënien e gurthemelit të shkollës në fshatin Sllovi.Image may contain: 2 people, outdoor

Në fjalën e tij para të pranishmëve, kryetari, Ahmeti, ka thënë se se me ndërtimin e kësaj shkolle po bëhet edhe një hap tutje drejt kompletimit të infrastrukturës shkollore në Lipjan, njofton Ulpianapress.Image may contain: 5 people, people smiling, people standing and outdoor

Në këtë rast Kryetari Ahmeti ka uruar nxënësit dhe mësimdhënësit e fshatit Sllovi për fillimin e punimeve në objektin e ri shkollor, duke theksuar se Komuna e Lipjanit është e përkushtuar që lëmin e arsimit ta ketë prioritet me qëllim të krijimit të hapësirave më moderne për nxënës.

Realizimi i këtij projekti do t’i kushtoj Komunës së Lipjanit, 161.842,62 euro.Image may contain: 1 person, smiling, sky and outdoor

COMMENTS