Vogëlushja me aftësitë e mahnitshme akrobatike, balancohet pa problem mbi një lodër (Video)

Vogëlushja me aftësitë e mahnitshme akrobatike, balancohet pa problem mbi një lodër (Video)

Racat më të shtrenjta të qenve në botë (Foto)

Avery Johnson nga Arkansas e Shteteve të Bashkuara, ka befasuar shikuesit me aftësitë e mahnitshme akrobatike.

Megjithëse ende nuk i ka dy vjet, ajo është ngjitur dhe ka qëndruar në këmbë sipër lodrës që kishte një pjesë të ngritur.

“Sigurisht se do të jetë olimpistë”, si dhe “shumë e shkathtë në balancim”, ishin dy komentet që u pëlqyen më së shumti.

Pos që u panë shumë herë në internet, këto veprime fizike të saj u komentuan pozitivisht edhe nga njohësit e sportit në emisione të ndryshme televizive. /Telegrafi/

COMMENTS