Volkswagen Jetta e re debuton në Detroit (Foto)

Volkswagen Jetta e re debuton në Detroit (Foto)

Google, 20 vjet pas themelimit tregon vendin ku filloi gjithçka – ishte thjesht një garazh (Foto/Video)

Gjenerata e re e limuzinës kompakte Volkswagen do të ketë premierën botërore në auto-sallonin e Detroitit në fillim të vitit 2018.

Enterieri posedon instrument digjital me tabelë të madhe dhe sistem multimedial.

Jetta e re është prodhuar në platformën mekanike MQB, të cilën e ndan me shumë modele të këtij grupi të automobilave dhe në shitje pritet të dalë kah mesi i vitit të ardhshëm.

COMMENTS