Votoni në sondazhin online: Cilën parti në Lipjan do ta votonit?

Votoni në sondazhin online: Cilën parti në Lipjan do ta votonit?

KRYETARI I KOMUNËS SË ANAMORAVËS NUK KA AMBICIE PËR TË PARIN E LDK-SË

Votoni duke klikuar partinë të cilën do ta votonit në zgjedhjet e ardhshme në Lipjan.

VOTONI MË POSHTË:

Sondazhi është bërë në faqen online “strawpoll.com”, ku është një ndër faqet më të sakta të sondazheve në të cilën nuk mund të ketë manipulime dhe çdo votues mund të votojë vetëm një herë, e jo më shumë.

COMMENTS