Zbritje marramendëse tek “7 Vëllezërit” Center për festat e fundvitit. Gëzuar!

Zbritje marramendëse tek “7 Vëllezërit” Center për festat e fundvitit. Gëzuar!

KF Ulpiana vazhdon traditën e fitoreve si musafir

Qendra Tregtare “7 Vëllezërit” Center në Lipjan gjithmonë mundohet që konsumatorëve t’i dhuroj diçka të paharrueshme dhe të veçantë për festat e fundvitit.

Edhe këtë herë “7 Vëllezërit” është kujdes për të ju sjell zbritje marramendëse për fundvit, duke ju uruar një fillim të mbarë për vitin pasues për gjithë konsumatorët.

Momente të paharrueshme për festat të fundvitit shoqërohen gjithmonë zbritje në Qendrën Tregtare “7 Vëllezërit” në Lipjan.

Andaj urime festat e fundvitit nga Qendra Tregtare “7 Vëllezërit”.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2695680360501403&id=390416684361127

COMMENTS