Zbulohet krijesa e rrallë që lahej në detin e Vlorës (Foto)

121380105_1498652872-7458163

Një krijesë e rrallë ka rënë në rrjetat e peshkatarëve të Vlorës në zonën e Orikumit.
Këtë të mërkurë është kapur një breshkë fluturuese, të cilët biologët e kanë pagëzuar me emrin “Vlora”. Breshka peshonte 10 kilogramë dhe ishte rreth 20 vjeç.

Por emri i vërtetë i këtyre breshkave mjaft të rralla është “Chelonia mydas”, jetëgjatësuia e të cilave kap shifrën e 100 viteve.Express

Të ngjashme

By