Zbulohet Range Rover 2018

Zbulohet Range Rover 2018

Maserati prezanton modelin e ri me 582 kf [Foto]

Një video e Rang Roverit të ri 2018 ka rrjedhur online para debutimit të tij zyrtar.

Në video shihet se eksterieri i modelit të ri të Rang Rover është identik me atë të tanishmin, ndërsa interieri është një diçka tjetër.

Nga brenda ka sistemin e navigacionit në ekran me prekje, tavanin nga xhami panoramik, e teknologji të tjera të shumta të vëna në të.

Rang Rover Sport ka motorin 2.0 litërsh me benzinë si dhe një tjetër elektrik të cilët në kombinim prodhojnë 398 kuaj fuqi.

Me motorin elektrik mund të përshkojë vetëm 50 kilometra rrugë me një mbushje të vetme, ndërsa mund të mbushen për më pak se 3 orë.

COMMENTS