Zbulohet se çfarë ka ndodhur më ‘Audin’ e famshëm të Tahirit

Zbulohet se çfarë ka ndodhur më ‘Audin’ e famshëm të Tahirit

Gjykata Kushtetuese refuzon kërkesën e Presidentit Thaçi

Prej disa ditësh në media qarkullon lajmi se ‘Audi’ me targa AA 003 GB, që i përkiste ish-ministrit Tahiri, është çregjistruar nga Drejtoria e Transportit Rrugor nga sistemi i targave.

Por, ditën e sotme gazetari Basir Çollaku, përmes një statusi në profilin e tij në ‘Facebook’, thotë se targa e re e ‘Audit’, është AA900NF dhe se pronarët janë sërish ‘Habilajt’, Artan e Moisi Habilaj.

POSTIMI I ÇOLLAKUT:

AA003GB eshte bere AA900 NF serish Habilaj…dhe serish udhetime jashte vendit..

Makina e ish ministrit Tahiri, “shitur” Habilajve nderron targe por perdorues jo, ata jane serish Artan dhe Moisi Habilaj. Jane pikerisht vellezerit Habilaj te cilet kane bere pagesat kur kane paguar siguracionin e mjetit. Policen e sigurimit qe ka ne fuqi mjeti e ka prere me 4 korrik. Nderkohe ne qershor te ketij viti perdoruesit e Audit AA900NF (AA003GB) kane prere ne Korçe nje police sigurimi karton jeshil me shume gjase per udhetim jashte vendit dhe me afer prerjes se pokices eshte per ne Greqi per periudhen 1 deri me 15 qershor. Nderkohe mjeti tashme AA900NF (AA003GB) sipas shkresave ka numer shasie ËAUZZZ4E79N005250 duke deshmuar se ndryshon siperfaqja jo brendia..Ndoshta Prokuroria do te mundesoje verifikime me konkrete. Natyrisht nese nuk vazhdon te kerkoje targen e vjeter..(per ata qe sbesojne..)Image

COMMENTS