Zgjatet orari i punës për bizneset në Lipjan

Zgjatet orari i punës për bizneset në Lipjan

Lipjan: Banorët kërkojnë ndërrimin e emrit të shkollës, Këshilli refuzon

Me vendim të kryetarit të Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti nga data e sotme 15.05.2018 deri më 16.09.2018, përcaktohet zgjatja e orarit të punës për subjektet e biznesit në lëmin e tregtisë dhe hotelerisë të cilat ushtrojnë veprimtarinë e tyre në Komunën e Lipjanit.

Subjektet e lartcekura mundë të ushtrojnë veprimtarinë e tyre deri në ora 00:00.

COMMENTS