Zhduket një vajzë në Lipjan

Zhduket një vajzë në Lipjan

KROACIA ME 500 MIJË VETERANË

Policia e Kosovës ka njoftuar përmes raportit 24 orësh se një vajzë është zhdukur në komunën e Lipjanit.

Rasti është raportuar në polici nga prindi i vajzës, që ka njoftuar se vajza është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë asnjë njohuri për vendodhjen e saj.

“Lipjan, Prishtinë 12.12.2019-19:55. Një mashkull K/Shqiptar ka raportuar se vajza e saj është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj”, shkruhet në raport.Express/

COMMENTS