Zhytësi gjeti një iPhone poshtë një ujëvare, u befasua kur hapi atë

Zhytësi gjeti një iPhone poshtë një ujëvare, u befasua kur hapi atë

Twitter ndalon reklamat nga mediat shtetërore ruse

Gjatë zhytjes në një ujëvarë, me anë të detektorit të metaleve në mesin e shumë gjërave tjera gjeti edhe një iPhone.

Bëhej fjalë për një telefon iPhone të cilin e kishte humbur dikush para 9 muajve, transmeton Express.

Ai u gjet nga zhytësit dhe fatmirësisht edhe pas qëndrimit nëntë muaj nën ujë ai arriti të ndizej sërish gjë që befasoj pa masë zhytësit.

iPhone 6s PLUS ishte i mbështjellë me një mbrojtëse plastike e cila është rezistente ndaj ujit. Pasi që mbushën baterinë, zhytësit hapën telefonin dhe gjetën pronarin të cilit edhe i kthyen telefonin e tij.

Shikojeni videon:

COMMENTS