Zjarrfikësit dhe emergjenca lëshojnë alarmet

Zjarrfikësit dhe emergjenca lëshojnë alarmet

KEK-u ndez ekskavatorët në Shipitullë, i jepet fund krizës energjetike

Në kuadër të aktiviteteve në nderim të viktimave të 11 shtatorit 2001 në SHBA, shoqata “Miqtë e Amerikës”, sapo ka përfunduar njërin nga aktivitetet e saj.

Zjarrfikësit dhe emergjenca kanë defiluar tek sheshi “Bill Clinton”, me sinjalizime të ndezura, raporton FaktePlus.

Ndërkohë kjo shoqatë ka paraparë edhe aktivitete të tjera gjatë ditës së sotme, pikërisht për këtë ngjarje.

COMMENTS