2 vjeçari nga Lipjani vuan nga sëmundja e rrallë, familja kërkon ndihmë (Video-Foto)

2 vjeçari nga Lipjani vuan nga sëmundja e rrallë, familja kërkon ndihmë (Video-Foto)

Rasim Hasani i falënderohet kryetarit Ahmeti

2-vjeçari nga komuna e Lipjanit vuan nga një varg sëmundjesh.

Gjensur Rifati, 2-vjeçari nga komuna e Lipjanit vuan nga një sëmundje e rëndë “Oral clefts ose Orofacial clefts”, e cila nuk ka shërim në Kosovë.

Telashet për këtë dy vjeçar nuk mbarojnë me kaq, ai vuan edhe nga dy probleme tjera shëndetësore, “Hernie Abdominale”si dhe “Konstipacioni”.

Gjensuri nga këto sëmundje vuan që nga lindja, dhe dhimbjet për të janë të mëdha.

Familja Rifati mes lotëve bënë thirrje për ndihmë, me qëllim që të kalojë këtë sfidë të rëndë.

Te dhenat bankare: BPB: Xhevat Rifati
Nr i xhirollogarise: XK05-1300003600636984
Nr kontaktues: 044 617 517, 044 271 585

O Zot sa dhembje kur shikon Gjensurin vetem 2 vjecar nga Lipjani ne shtratin e Spitalit, por se bashku do ti mbledhim 17…

Gepostet von Lipjani për lipjanasët am Mittwoch, 30. September 2020

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)