AAK e Lipjanit bëhet përkohësisht me kryetar 

AAK e Lipjanit bëhet përkohësisht me kryetar 

Haradinaj: Koha që të angazhohemi për mjedis të shëndoshë

AAK e Lipjanit ka zgjedhur Bashkim Budakovën U.D i kryetarit të kësaj dege, percjell Ulpianapress.

Siç ka njoftuar kjo parti, pas takimit me shefin e tyre, Ramush Haradinaj si dhe anëtarët e qendres, u dakorduan që Budakova të marr drejtimin e degës së AAK-së në Lipjan.

Bashkim Budakova zgjedhet Ushtrues i Detyrës se Kryetarit të AAK dega në Lipjan

Kryesia e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës dega në Lipjan mbajti takim me liderin e AAK-së z. Ramush Haradinaj si dhe anëtarë të AAK-së nga qendra.

U diskutua rreth procesit zgjedhor, pozicionimit të AAK-së si dhe përgatitjet për zgjedhjet lokale.
Gjithashtu në këtë takim u cakua Ushtruesi i Detyrës së Kryetarit të Degës së AAK në Lipjan z. Bashkim Budakova, emërim ky që erdhi si rezultat i dorëheqjes së kryetarit paraprak.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)