Ali Stublla merr përkrahje për zgjedhjet e 14 shkurtit në takim me veteranët dhe invalidët e luftës

Ali Stublla merr përkrahje për zgjedhjet e 14 shkurtit në takim me veteranët dhe invalidët e luftës

Dy persona të Gadimes së Eperme rezultojnë negativ në testin e COVID-19

Kandidati për deputet nga radhët e PDK-së, Ali Stublla ka marrë përkrahje masive për zgjedhjet e 14 shkurtit në takim me veteranët dhe invalidët e luftës.

Stublla nepërmjet një shënimi në Facebook duke e ilustruar edhe me fotografi takimin me veteranët dhe invalidët e luftës, ka thënë se takimet me kategoritë e dala nga lufta janë të veçanta dhe meritojn respket maksimal.

“Takim i veçant me përsona të veçant.Respekt maksimal për invalidët dhe veteranët e Luftës”, ka shënuar Stublla.

Stublla në këto zgjedhje mban numrim 98 në listën e PDK-së.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)