Arrestohet një inspektor në Lipjan

Arrestohet një inspektor në Lipjan

Bekim Brestovci pritet si hero në Lipjan

Policia e Kosovës, përkatësisht Departamenti i Krimeve të Rënda është duke zhvilluar një aksion policor në Ministrinë e Bujqësisë dhe në zyrat e kësaj ministrie në Prishtinë, Lipjan, Istog dhe Gjilan.

Deri tani janë arrestuar 12 persona.

Në mesin e të arrestuarave, Ulpianapress mëson se është edhe një inspektor në komunën e Lipjanit.

Ende nuk duhet se për cilin inspektor bëhet fjalë./Ulpianapress/

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)