BILANCI I TË LËNDUARVE GJATË PROTESTËS NË RRUGËN E KOMBIT

BILANCI I TË LËNDUARVE GJATË PROTESTËS NË RRUGËN E KOMBIT

Dita e Informimit për Cilësinë e Ajrit në qytetin e Lipjanit

Ndërkohë që protesta thuajse ka përfunduar tërësisht në zonën ku ishte vendosur sporteli i vjeljes së taksës për kalimin në Rrugën e Kombit, kanë dalë edhe bilancet e para të saj.

Kështu nga përleshjet e dhunshme mes protestuesve dhe policisë, ka pasur edhe të lënduar e të plagosur nga të dy palët.

Paraprakisht njoftohet se kanë mbetur të dëmtuar 5 pjesëtarë të forcave të policisë, si dhe 12 qytetarë, pjesëmarrës në protestë.

Protesta nisi e qetë, por eskaloi në përleshje mes tubuesve dhe forcave të policisë, ndërsa mjë pas u shkatërruan dhe dogjën sportelet e ndërtuara nga koncesionari.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)