Fillon vaksinimi i personelit mjekësorë në Lipjan

Fillon vaksinimi i personelit mjekësorë në Lipjan

SHFMU ‘’Ismail Luma’’ fiton grant nga Banka Botërore

Në Komunën e Lipjanit ka filluar vaksinimi i personelit mjekësorë me vakësinën AstraZenekca këto vaksina janë të dedikuar për puntorët shëndetësorë, vaksinimi po bëhet sipas planit të komitetit të vaksinimit sipas të cilit në fazën e parë pas stafit mjekësorë me radhë do të jenë personat me moshat mbi 80 vjeç dhe ata me probleme shëndetësore, kronike.

Ky vaksinim po bëhet në kushtet dhe me masat e parapara sipas IKSHPK-së.

Për fazën e dytë të vakinimit dhe për funizimin me vaksiant për qytetarët do të bëhet informimi me kohë.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)