Halil Kastrati konfirmon ndarjen e 17 banesave për 17 Shkurt

Halil Kastrati konfirmon ndarjen e 17 banesave për 17 Shkurt

Blerim Ukaj – Njeriu i punës, njeriu kombëtar, njeriu i biznesit dhe njeriu i fjalës

Vazhdon të jetë njëri nga humanistët më të mëdhenj.

Fjala është për Halil Kastratin, i cili çdo ditë po ndihmon familjet që janë në nevojë anë e kënd Kosovës, shkruan GazetaBlic.

Kujtojmë se në fund të vitit të kaluar, pikërisht për festën e 28 Nëntorit, Kastrati kishte dhuruar 28 shtëpi, por si duket nuk do të ndalet me kaq.

I ftuar te Besim Dina, ai konfirmoi edhe shpërndarjen e çelësave të 17 banesave për nder të 17 Shkurtit.

Me ndihmën e miqve, estradës dhe njerëzve vullnet-mirë, Halil Kastrati mban ‘pishtarin’ e njërit prej personave më të dashur dhe më të respektuar në Kosovë, për shkak të aktiviteteve të bamirësisë.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)