Ish-ushtari i UÇK-së, baba i tre fëmijëve në gjendje të rëndë, familja kërkon ndihmë për shërimin e tij

Ish-ushtari i UÇK-së, baba i tre fëmijëve në gjendje të rëndë, familja kërkon ndihmë për shërimin e tij

Zjarri përfshinë fshatin Qallapek të Lipjanit

Ish-ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe veterani i luftës, Ekrem Pajazti, 48 vjeçar, nga fshati Shalë i Komunës së Lipjanit, i cili është baba i tre fëmijëve është diagnostikuar me një sëmundje të rëndë.

Trajtimi i kësaj sëmundje bëhet jashtë vendit dhe kushton 9 mijë Euro.

Në pamundësi për t’ia dalë vetë kësaj sfide, familja Pajaziti ka nevojë për ndihmën e secilit nga ne për familjarin e tyre, ish – ushtarin e UÇK-së, Ekrem Pajaziti.

Numri kontaktues 044790556, gjithashtu kushdo që ka mundësi të ndihmojë, numri i llogarisë bankare është:

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)