Keni gabuar gjithë jetën, ju mjafton një qepë për të skuqur vezën perfekte, shikoni sa e lehtë është

Keni gabuar gjithë jetën, ju mjafton një qepë për të skuqur vezën perfekte, shikoni sa e lehtë është

Zgjimi herët duket i vështirë, por shëndeti përfiton

Na ka ndodhur të gjithëve që të shohim filma ose foto dhe të mendojmë: Si e skuqin vezën në mënyrë kaq perfekte?!

Epo duket se ka një zgjidhje dhe qenka më e lehtë se sa mendonim të gjithë! Do t’ju duhet vetëm një qepë!

Ju mund të bëni një vezë të skuqur të përkryer të rrumbullakët, pa blerë ndonjë pajisje ose vegël speciale – gjithçka që duhet të bëni është të prisni një unazë nga një qepë dhe ta vendosni vezën brenda.

Ndiqini hapat si në fotografinë më poshtë:

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)