Komuna e Lipjanit: Nesër mbyllet rruga “Sadik Shala” dhe lagjja e Konjuhit

Komuna e Lipjanit: Nesër mbyllet rruga “Sadik Shala” dhe lagjja e Konjuhit

Halil Kastrati konfirmon ndarjen e 17 banesave për 17 Shkurt

Komuna e Lipjanit ka njoftuar se për shkak të punimeve në hekurudhë, nesër nga ora 08:00 do të mbyllet për qarkullim rruga “Sadik Shala” dhe lagjja e Konjuhit në Lipjan.

“Njoftim

Të nderuar qytetarë për shkak të punimeve në hekurudhë, nesër me datë 22.01.2021 nga ora 08:00 do të mbyllet për qarkullim rruga Sadik Shala, lagjja e Konjuhit në Lipjan.
Komunikacioni do te riorientohet për gjatë kohës sa rruga është e mbyllur.
Kërkojmë mirëkuptimin tuaj!”.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)