Krytetari Ahmeti, shtron iftar në shenjë respekti për shoqatën Hendikos

Krytetari Ahmeti, shtron iftar në shenjë respekti për shoqatën Hendikos

Komandant Remi: UÇK-ja kishte rreth 20 mijë ushtarë

Kryetari i Lipjanit, Imri Ahmeti sonte, në muajin e shenjtë të Ramazanit, ka shtruar iftar për nder të shoqatës Hendikos, percjell Ulpianapress.

Sado në dukje simbolik veprimi i kryetarit, madhëdhështia e gjestit të tij vërehej qartë në fytyrat e anëtarëve të shoqatës të cilët me gjithë jetën e rënduar, gjatë kësaj mbrëmje u ndjen krenar dhe të respektuar.

Kjo vërehej jo vetëm nga fytyrat e tyre, por edhe nga fjalët falenderimi që i thanë në adresë të krytarit Ahmeti, i cili me gjithë dinamikën e punëve në terren, dëshmoi edhe në këtë mënyrë se dallimi ndërmjet tij dhe parasrdhësve të tij, qëndron se ky për dallim nga ata, asnjehër nuk e braktisi këtë kategori fisnike të shoqërisë./Ulpianapress/

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)