Lipjan: Martohen dy të mitur, familja e vajzës nuk ishte në dijeni

Lipjan: Martohen dy të mitur, familja e vajzës nuk ishte në dijeni

Kryetari Ahmeti telegram ngushëllimi familjes Hoti

Një person dje ka raportuar në Policinë e Kosovës se vajza e tij e mitur është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Më pas ka kuptuar se ajo ishte martuar me të dyshuarin e mitur mashkull kosovar, shkruan IndeksOnline

Në konsultim me prokurorin për të mitur, vajza i është kthyer familjes, kurse i dyshuar është liruar.

Lipjan 27.02.2021-13:15. Ankuesi mashkull kosovar raporton se vajza e tij e mitur është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer ,dhe më pas kishte kuptuar se ishte martuar me të dyshuarin e mitur mashkull kosovar. Të njëjtit janë intervistuar në prezencën e zyrtarit QPS-së .Në konsultim me prokurorin për të mitur viktimën e ka marrë familja e saj ,kurse i dyshuari është liruar .Rasti shkon në procedurë të rregullt.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)