Ndriqim modern në Ribar të Vogël

Ndriqim modern në Ribar të Vogël

E rrallë: Rrihen dasmorët në një dasëm në Malishevë

Në Ribar të Vogël shumë shpejt do filloj zgjerimi i ndriqimit modern, edhe pse ky fshat ka gjashtë vite që është me ndriqim.

Projekti është pjesë e investimit të komunës së Lipjanit për realizimin e ndriqimit publik në zonat urbane, fshatrat dhe vendbanimet e kësaj komune.

Procedurat e prokurimit kanë përfunduar dhe shumë shpejt priritet të filloj implementimi i këtij projekti.

Ulpianapress ka siguar edhe dokumentin që e argumenton që ky projekt do të filloj shumë shpejt.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)