Një market në Komunën e Lipjanit jep bukë falas për Ramazan

Një market në Komunën e Lipjanit jep bukë falas për Ramazan

Kritikë adresuar Ministrisë së Shëndetësisë: E keni lënë Lipjanin pa furnizim të mjaftushëm me barna esenciale

Familjet në nevojë do të kenë mundësi që gjatë muajit të Ramazanit të marrin bukë pa pagesë në marketin “ DISA” në Kroishtë të Lipjanit, falë zemergjersisë së pronarit të këtij lokali.

“Bukën kena vendos me dhanë për një muaj Ramazan pa pare për familjen me nevojë, duke marr parasysh që pandemia e ka rrënu ekonominë familjare, shumë qytetarë kanë mbet pa punë dhe ne si familje vendosën që për këtë muajë të shenjtë që së paku buka në tryezat e tyre mos të mungojë”, ka thënë pronari i lokalit, Imri Lacaj.

Qytetarë e Lipjanit e kanë publikuar këtë njoftim në rrjete sociale për të njoftuar nevojtarët që kanë ku të marrin bukën falas.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)