Pallaska: Ekziston rreziku të mos krijohet Qeveria nga VV e LDK

Pallaska: Ekziston rreziku të mos krijohet Qeveria nga VV e LDK

A po fundoset KF Ulpiana!?

Analisti politik, Dastid Pallaska, ka paralajmëruar se krijimi i Qeverisë së re nga Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës është në rrezik.

Pallaska ka deklaruar se ekziston rreziku i mosformimit të Qeverisë nga LVV dhe LDK, për shkak të këtyre vonesave dhe kërkesave të mëdha për poste.Sipas tij Vetëvendosje ka pretendime maksimaliste në diskutimet me LDK’në.

“Rreziku i moskrijimit të qeverisë është po aq sa edhe mundësia e krijimit të qeverisë”, ka thënë Pallaska në RTK.“Duhet të kemi pritje reale dhe ajo që mua më brengosë është që më pak po shoh diskutime mes partnerëve e më shumë paraqitje mediale individuale, të cilat lënë përshtypjen se liderët e partitë po vazhdojnë fushatën elektorale duke i siguruar pozicionet e tyre në rast të dështimit të koalicionit për të fajësuar njëra tjetrën për këtë”, ka deklaruar ai.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)