PËR NE

GazetaUlpianapress është medium “online” i pavarur, i krijuar nga Shoqata e Gazetareve ‘DEBATI’ Lipjan me rritjen më të shpejtë të ndikimit e vizitorëve në Kosovë nga të gjitha mediat tjera.

Gazeta Ulpianapress është portal i pavarur i lajmeve, analizës dhe komenteve i krijuar me vet-iniciativë nga një grup udhëqësish medial, publicistësh, redaktorësh, opinionistësh si dhe gazetarësh të mediave kosovare, me prezencë edhe në mediat e huaja.

Jemi të pozicionuar si një burim dinamik dhe kredibil i lajmeve nga vendi, rajoni, sporti, shoëbiz etj në mesin e mediave online të Shqiptarëve.

KUSH JEMI NE?

Ne besojmë një njerëzit, në përvojat dhe njohurit e tyre. Besojmë në mendjet e pavarura, jo në mendjet më të zgjuara, por i kemi të dyja. Kemi ekipin më përvojën dhe njohurin më të madhe në Kosovë në fushën e gazetarisë, medieve dhe krijimit të opinionit publik.

Themeluesit dhe Bordi Drejtues i Gazeta Ulpianapress:

Shoqata “DEBATI” Lipjan

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)