Përfaqësues nga Komuna e Lipjanit kanë nderuar dëshmorin e Kombit Arsim Zeqiri

Përfaqësues nga Komuna e Lipjanit kanë nderuar dëshmorin e Kombit Arsim Zeqiri

NË QKUK KRYHET NJË OPERACION SPECIFIK – HIQET TUMORI 30 CENTIMETRA NGA FYTYRA

Një delegacion nga Komuna e Lipjanit i prirë nga nënkryetari komunës Fauz Xhemajli, sot kanë bërë homazhe dhe ka vendosur buqeta me lule pranë shtatores së dëshmorit të Kombit Arsim Zeqiri në fshatin Hallaq i Madh, me rastin e përvjetorit të rënies së tij.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)