Qytetarët në Lipjan nuk po i respektojnë masat, grubullohen para kafiterive (Video)

Qytetarët në Lipjan nuk po i respektojnë masat, grubullohen para kafiterive (Video)

Kosovari tregon se si iu shpëtua djali, përsërit fjalët: Beogradi, Perëndia dhe mjeku

Ndonëse numri i të infektuarve me virusin Covid-19 është duke shënuar rritje të lartë ditëve të fundit në Lipjan, qytetarët janë duke i vazhduar daljet e grumbullimet në qytet, percjell Ulpianapress.

Një gjë e tillë është parë edhe në sheshin e Lipjan, e ku shumë qytetarë janë parë aty edhe pas thirrjes së Qeverisë së Kosovës, për të mos dal pa nevojë dhe për të mbajtur me vete mjete mbrojtëse.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)