REKLAMO TE NE

Megjithëse fokusi ynë është që ti shërbejmë lexuesit online shkrime kualitative dhe provokuese, ne jemi të habitur me trendin e dinamikën e papritur të rritjes së vizitorëve që flasin e lexojnë shqip.

Me një fjalë: Ne ndikojmë edhe ata që nuk janë të ndikueshëm”.

Ndaj ju sugjerojmë që të bëhëni pjesë e udhëtimit tonë, duke na lejuar neve që ti shërbejmë ngritjes së mëtejme të biznesit tuaj, përmes hapësirave promovuese që në ofrojmë dhe me një shërbim 24 orësh dhe 7 ditë në javë.

PSE TE NE?

Media me rritjen më të shpejt të ndikimit në diskursin public

Mija lexime të teksteve dhe përmbajtjes

25% rritje të vizitave secilin muaj në krahasim me atë paraprak

Jemi të hapur ndaj Top Kompanive dhe bizneseve të vogla

SI TË NA GJENI?

Nëse deshironi të reklamoni në portalin tonë,shkruani në adresen [email protected] ose në nr +377 44 365 743, për detajet dhe cmimoren.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)