Shamia sterile për kirurget që bartin hixhab

Shamia sterile për kirurget që bartin hixhab

Përndjekja dhe vuajtjet nga Sigurimi i Shtetit: Lasgushi tentoi të vriste veten, kur i kërkuan poezi për Enverin (Video)

Një spital në Britaninë e Madhe ka prezantuar për herë të parë shamitë sterile të disponueshme për stafin që dojnë t’i përdorin në sallat ku operojnë.

Gill Tierney and Farah Roslan

Mjekes së re Farah Roslan, e cila është myslimane, i erdhi ideja gjatë kohës së trajnimit në Spitalin Royal Derby.

Kjo ide erdhi pas shqetësimeve të marrjes së infeksioneve që lidhen me hixhabin e saj, që e mbante të vendosur gjatë tërë ditës.

Besohet që së shpejti këto shami sterile të futn në përdorim në të gjitha spitalet në Britani, por NHS tha se do të varet nga besimet individuale.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)