Shënohet dita boterore e Autizmit edhe në Lipjan

Shënohet dita boterore e Autizmit edhe në Lipjan

Momenti kur Haradinaj i thotë Bulliqit: Kuku çka na bane (Video)

Psikologët e shkollave kanë organizuar shitjen e kartolinave të punara nga nxenesit e shkollave “Ismail Luma”, “Vëllëzerit Domaneku”, “Vëllezerit Frasheri”, “17 Shkurti” si dhe fëmijet e çerdhës!

Mjetet e grumbulluara ju dedikohen përsonave me autizëm!

Me këtë rast drejtoresha e Drejtorisë Komunale të Arsimit në Lipjan Elmaze Behluli, ka falenderuar organizatorët për këtë aktivitet që ka për qëllim ndërgjegjësimin mbi autizmin, duke ju bashkuar motos “të gjithë të jemi të barabart në vendin tonë”.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)