Si t’i fshini shpejt postimet e vjetra në Facebook

Si t’i fshini shpejt postimet e vjetra në Facebook

Samsung prezanton në Berlin teknologjinë e së ardhmes

Rrjeti social Facebook është bërë pjesë e përditshme e shumë njerëzve tashmë e një kohë dhe me shumë gjasë shumica prej tyre deri tani kanë bërë postime, për të cilat në një periudhë të caktuar kohore mund të jenë pishman.

Për ata që i duken postimet e vjetra jo të përshtatshme tani, mund t’i fshijnë ato një nga një dhe ky proces mund të jetë shumë i gjatë dhe i mërzitshëm.

Por, konglomerati i rrjeteve sociale Instagram dhe WhatsApp, ka treguar një procedurë më të thjeshtë për fshirjen e këtyre postimeve.

Ndiqeni listën e mëposhtme dhe zbatojini të gjitha udhëzimet me rend:

– Kyçuni në aplikacionin e Facebookut në telefon;

– Shkoni në profil dhe klikoni tri pikat për të hyrë në menu;

– Klikoni kategoritë kështu si vijojnë: Activity Log > Manage Activity > Zgjidhni “Your Posts”;

– Prekeni katrorin e vogël në mënyrë që postimet t’i arkivoni ose fshini;

– Klikoni butonin “Trash” për të fshirë postimet.

Ndër të tjera, Facebook-u i ruan postimet e fshira në shportë për 30 ditë, para se të fshihen përgjithmonë në rast se një postim është fshirë gabimisht. /Lajmi.net/

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)