Të rinjtë e Poturovcit kapin lopatat dhe i pastrojnë vet trotuaret nga bora

Të rinjtë e Poturovcit kapin lopatat dhe i pastrojnë vet trotuaret nga bora

Isa Mustafa flet nga Gjermania: Demarkacioni hap i rëndësishëm për Kosovën

Sot banorët e Poturovci të Lipjanit, janë bërë shembull i qytetarisë aktive.

Disa të rinjtë, pa ndihmën e autoriteteve gjatë ditë së sotme janë organizuar për pastrimin vet të borës.

Ata kanë marrë lopatat dhe bashkë kanë pastruar trotuaret nga bora, në mënyr që t’ua lehtësojn levizjen nxënesve.

Në këto foto të cilat i kanë dërguar në redaksinë e Ulpianapress, shihen ata dhe trotuaret e pastruara pas iniciativës vullnetare të tyre.

Shikoni më poshtë pamjet.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)