Vishu mirë e lirë

Vishu mirë e lirë

Rriqrat në Lipjan kanë dal në sipërfaqe, Instituti thërret për kujdes

“7 Vëllezërit” Centër është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj!

Oferta jonë karakterizohet me çmime ekstra të lira!

Kësaj radhe përveç mega ofertave në artikuj të tjerë, “7 Vëllezërit” Center vjen edhe me zbritje në tekstil.

Për ofertat e tekstilit na vizitoni në faqen e Facebook.

 

 

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)